ContiGrass

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

A ContiGrass pázsit kiemelkedően magas csapadékvíz-elnyelő tulajdonsággal rendelkező dekoratív kültéri burkolati elem. A ContiGrass egyszerre öleli fel a gyakorlatiasságot és az esztétikumot. Zöld felületet biztosít minimális fenntartási igényel. A ContiGrass kültéri burkolóelem alkalmazásával a vízelvezetés költsége is lényegesen csökkenthető, gyakran elhagyható.

Mostanra nagyon megváltozott az időjártás. Ritkábbak, de annál hevesebbek az esőzések. A városokban, kisebb-nagyobb településeken lezúduló víz gyakran aszfaltra, betonra hull. A csapadék ilyen helyeken nem ott kerül a talajba, ahol lehull. Ezt a problémát vízelnyelő burkolatok tudják enyhíteni. Ennek egyik hatékony megoldása, ha például a parkolóhelyeket gyeprácsos burkolattal fedjük le. A rács celláit a botlásveszély elkerülése miatt általában földdel, kővel szokás kitölteni. Az így kialakított rácsos burkolat a nagymennyiségű csapadékvíznek csak egy részét szívja fel, lassítva és gyengítve a csapadék hirtelen lefolyását. A ContiGrass alkalmazásával a cella szinte üres marad, így vízelnyelő, vízszikkasztó képessége ezzel a megoldással kimelkedő lesz.

Környezetterhelő mérlege kifejezetten kedvező. A beépített műanyag sokkal kevesebb, mint az általa kiváltott, a vízelvezető rendszerekkel beépített műanyagokat. A ContiGrass állványa újrahasznosított műanyagból készül. A ContiGrass minden eleme újrahasznosítható.

A ContiGrass esztétikailag is kimagasló látványt nyújt. Elgazosodott, kiszáradt fű látványa helyett zöld élmént nyújt.

A ContiGrass nem botlásveszélyes.

A ContiGrass gondolata 2019-ben formálódott meg. Ötletünket szabadalommal védtünk le.

A termékfejlesztést 2020-ban fejeztük be. A terméket a COVID-19 járvány ellenére 2020 júniusában tudtuk megjelentetni a hazai piacon.

A terméket elsősorban gyeprácskövekkel burkolt parkolókhoz, autóbejárókhoz, rézsűkhöz ajánljuk.

ContiGrass

DeLuxe ContiGrass

490 Ft
445 Ft

ContiGrass

Parking ContiGrass

490 Ft

ContiGrass
Select your currency