Használati utasítás

Letöltés

Az alábbiakban a használati utasításban szereplő legfontosabb tudnivalókat láthatod. A részletes használati utasítást a fenti letöltés gomb megnyomásával tudod elérni.

Ellenőrizd, hogy a szükséges mennyiséget pontosan számoltad-e ki! Ebben segítségedre vannak kalkulátoraink, de mi is kiszámolhatjuk Neked!

Telepítés előtt

Ha még nincs letéve a gyeprácsod, a helyes telepítéséről itt olvashatsz bővebben.

Csak akkor kezdj bele a telepítésébe, ha meggyőződtél róla, hogy minden elemet a helyére tudod tenni!

A ContiGrass betételemek felületén a fűszálaknak van egy jellemző dőlési iránya. Ez azt eredményezi, hogy a ContiGrass fűszálai különböző irányból más színhatást keltenek. Javasoljuk, hogy a cellákba történő behelyezés előtt határozd meg, hogy melyik irányba dőljenek a fűszálak.

Mindenképpen javasoljuk, hogy a telepítés előtt és/vagy után a dőléssel ellenkező irányba történő simítással egyengesd ki, bor

zoldfel a fűszálakat. A felborzolt fűszálak fokozzák a valódi fű hatását. A művelethez legfeljebb közepesen kemény szálú kefét, vagy seprőt használj. Gereblye, fésű és más kemény fogazatú eszköz használatát kerüld, mert azzal kitépheted és megritkíthatod a fűszálakat!Vigyázat! A ContiGrass a cellába helyezést követően nehezen vehető ki, nehezen javítható!

A ContiGrass blokkosított műfüvet a gyeprács cellájába felülről kell belehelyezni. Tegyük a ContiGrass blokkosított műfüvet a gyeprács cellájának közepére úgy, hogy a szárnyak a cella átlójára kerüljenek. Megfelelő helyzetben a ContiGrass blokkosított műfüvet teljesen, a cella aljáig nyomjuk bele a cellába.

Behelyezés közben a szárnyak felhajlanak. Ez a felhajlás kisebb ellenerőt fejt ki, amivel szemben kell a betétet a helyére nyomni. Sokat könnyít a behelyezésen, ha mutatóujjunkkal is nyomjuk a felső szárnyak közötti távtartót. A felhajló szárnyak a behelyezést követően jelentős erővel pozícionálják a betétet és megakadályozzák, hogy a ContiGrass Blokkosított műfüvet könnyűszerrel eltávolítsák. Amennyiben erre mégis sor kerül, a szárnyak sérülhetnek, deformálódhatnak.

A cella két átlója közül tetszőleges, hogy melyiket használjuk.