Használati utasítás

Letöltés

Ellenőrizd, hogy a szükséges mennyiséget pontosan számoltad-e ki! Ebben segítségedre vannak kalkulátoraink, de mi is kiszámolhatjuk Neked!

Telepítés előtt

​A gyeprács helyes, tartós telepítéséről itt olvashatsz bővebben, ha még nincs letéve gyeprácsod.

  • Győződj meg róla, hogy a megrendelt mennyiséget kaptad-e meg!

  • Győződj meg róla, hogy a betonelemek pontosan, az előírásoknak megfelelően illeszkednek egymáshoz, és ha van, akkor a széleken a szegélykőhöz!

  • Csak akkor kezdj bele a telepítésébe, ha meggyőződtél róla, hogy minden elemet a helyére tudod tenni!

A ContiGrass Saddle-10 betételemek felületén a fűszálaknak van egy jellemző dőlési iránya. Ez azt eredményezi, hogy a ContiGrass Saddle-10 fűszálai különböző irányból más színhatást keltenek.

  1. Ha az tetszik, hogy nem áll egy irányba a fű a cellákban, akkor lépj a következő fejezetre.

  2. Ha az tetszik jobban, hogy egy irányban álljanak a fűszálak, akkor javasoljuk, hogy a cellákba történő illesztés előtt rakd ki az összes betételemet egy jól áttekinthető felületre úgy, hogy mindegyiken azonos irányba dőljenek a fűszálak. Ez az előkészítés megkönnyíti, hogy a cellába helyezés során mindenhol ugyanabba az irányba dőljön a fű.

A fenti lépésektől függetlenül mindenképpen javasoljuk, hogy a telepítés előtt és/vagy után a dőléssel ellenkező irányba történő simítással egyengesd ki, borzold
fel a fűszálakat. A felborzolt fűszálak fokozzák a valódi fű hatását. A művelethez legfeljebb közepesen kemény szálú kefét, vagy seprőt használj. Gereblye, fésű és más kemény fogazatú eszköz használatát kerüld, mert azzal kitépheted és megritkíthatod a fűszálakat!
Vigyázat! A ContiGrass Saddle-10 a cellába helyezést követően nehezen vehető ki, nehezen javítható!