A ContiGrass valós problémára ad frappáns megoldást

A ContiGrass gondolata 2017-ben formálódott meg bennünk és mára egy kiforrott termékkel a kezünkben mutathatjuk be Neked. Az ötlet köré megalapítottuk a Wattsi Labor Kft-t, ami a mai napig családi körben zakatol.

Wattsi Labor-t egy három fős kreatív és innovatív csapat alkotja, ahol minden nap azon tevékenykedünk, hogy a magyar terméket mitöbben megismerjék. A ContiGrass egyszerre öleli fel a gyakorlatiasságot és a modern tájépítészetet. Korszerű és praktikus termék, amely úgy biztosítja az kényelmes, örökzöld felületet, hogy minimális fenntartást igényel, és hosszútávon szép megoldást biztosít. A gyeprácsok előnyös tulajdonságait megtartja, és kombinálja azzal a zöld környezettel, amire mindig vágytál.

A találmányt a mai napig három benyújtott szabadalommal védtük le, és reméljük, hogy a további ötleteinket is szabadalmaztatni tudjuk a kéőbbiekben!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a honlapunkon tájékozódsz rólunk! További kellemes nézelődést, vásárlást kívánunk, és ne feledd: ContiGrass-szal a Te füved lesz a zöldebb, nem a szomszédé!

Ne feledd, a ContiGrass-szal a Te gyeprácsod lesz zöldebb

A ContiGrass csapata

Imre

Írj nekem

Semmi sem gyakorlatiasabb egy jó elméletnél. /Boltzmann/

András

Írj nekem

Valamit megalkotni mindig a problémák megoldásáról szól.
/Philip S. Hoffman/

Sándor

Írj nekem

Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik. /Steve Jobs/