Szállítási feltételek

A kiszállítás módja

A Wattsi Labor Kft. termékei 3-féleképpen juthatnak a Vásárlóhoz:

  1. A Vásárló személyesen veszi át a késztermékeket a 2144 Kerepes, Mező utca 46-os címen.

  2. A Vásárló intézkedik az elszállítás módjáról.

  3. A Wattsi Labor Kft. végzi a kiszállítást.

Amennyiben a Wattsi Labor Kft végzi a szállítást, a szállítási díj meghatározása a következőképpen történik:

  • Szállítási díj = 6 000 Ft + szállítási távolság x 50 Ft/km,

  • ahol a szállítási távolság: a Wattsi Labor Kft székhelyétől kiindulva a Google térkép útvonal tervezőjének segítségével, az ajánlott leggyorsabb útvonal által meghatározott távolság kétszerese (oda-vissza út).

Rendelt ContiGrass

A Wattsi Labor Kft. a ContiGrass termékeket 292x392x360 mm méretű (72 db fér el benne), valamint 392 mm x 592 mm x 400 mm méretű (144 db fér el benne) sértetlen dobozokba csomagolva készíti elő szállításra. Egy doboz telepakoltan nagyjából 4 kg-ot nyom. A csomagolásban Használati utasítás található.

A kiszállítás határideje

Az 1 500 db egész ContiGrass-t meg nem haladó szállítást a megrendeléstől számított 3 héten belül köteles a Wattsi Labor Kft. teljesíteni. Ennél hosszabb teljesítési idő csak a vásárló írásos tájékoztatása és a vásárló együttműködő visszajelzése, vagy a vásárló kifejezett írásban rögzített kérése esetén megengedett. A személyes átvételnél a vásárló saját döntése alapján legfeljebb 14 nappal késleltetheti az átvételt, arról részletesen tájékoztatva a Wattsi Labor Kft-t az  email címen.

A 14. napot meghaladó átvételi késlekedés esetén a Wattsi Labor Kft 5 Ft/darab/nap raktározási díjat számol fel, mely raktározási díj akkor is esedékes, ha Vevő nem veszi át az árut. A raktározási díj felszámolásának első napja a rendelés teljesítési idejét követő 15. nap, az utolsó nap a vásárlás lemondásának napja. A raktározási díjat minden hónap 1-én, vagy a lemondás napján számlázzuk Vevő felé.

A 1 500 db egész ContiGrass-t, vagy ennek megfelelő feles ContiGrass-t meghaladó vásárlás esetén a teljesítési idő egyéni megállapodás alapján lesz meghatározva.

A vásárló köteles a csomagolás állapotáról tájékozódni átvételkor. A termék szállításból adódó sérülésére vonatkozó reklamációt a csomag átvételekor tudunk elfogadni. Amennyiben nem megfelelő a csomagolás állapota, a vásárló jogosult a csomagot térítésmentesen visszaküldeni és (1) új csomagot igényelni, vagy (2) elállni a vásárlástól.

Hibás termék cseréjét a Wattsi Labor Kft. végzi. Ilyen esetben a Garanciális feltételek termékcsere igénybejelentés része az irányadó.

További információkat az Általános Szerződési Feltételekben lehet olvasni.