Szállítási feltételek

 

A Wattsi Labor Kft. ContiGrass-t és műfüvet értékesít, és szállít vevői számára.

o

A Wattsi Labor Kft. a ContiGrass termékeket 292x392x360 mm méretű (72 db fér el benne), valamint 392 mm x 592 mm x 400 mm méretű (144 db fér el benne) sértetlen dobozokba csomagolva készíti elő szállításra. A kisebb doboz telepakoltan kb. 6 kg, a nagyobb doboz telepakoltan kb. 8 kg tömegű. A csomagolásban Használati utasítás található.

A Wattsi Labor Kft. a rendelt műfüvet méretre vágva szállítja. Ennek tömege a rendelt műfű-darab méretétől függ, alkalmanként két vagy több embert is igényelhet a mozgatása. A műfű minden esetben csak 2 m szélességben és 0,5 m – 25 m közötti hosszúságban igényelhető.

Megjegyzés:

  • 2 m-nél kisebb szélességű megrendelés esetén is 2 m szélesség lesz felszámolva.
  • 0,5 m-nél kisebb hosszúságú megrendelés esetén is 0,5 m lesz felszámolva.

o

Az 1 440 db egész ContiGrass-t meg nem haladó szállítást a megrendeléstől számított 3 héten belül köteles a Wattsi Labor Kft. teljesíteni. Ennél hosszabb teljesítési idő csak a vásárló írásos tájékoztatása és a vásárló együttműködő visszajelzése, vagy a vásárló kifejezett írásban rögzített kérése esetén megengedett.

Az 1 440 db egész ContiGrass-t, vagy ennek megfelelő feles ContiGrass-t meghaladó vásárlás esetén a teljesítési idő egyéni megállapodás alapján lesz meghatározva.

Műfű megrendelés esetén a Wattsi Labor Kft a szállítási díjra minden esetben egyedi árajánlat ad. Az árajánlaton szerepel a szállítandó műfű becsült tömege is.

Legfeljebb 100 m2 megrendelés esetén a megrendelt műfű a megrendelés leadásától számított legkésőbb 3 héten belül átvehető, vagy átadható a fuvarozó cégnek. Nagyobb megrendelés esetén a szállítási határidő egyedileg, a vásárlóval egyetértésben lesz meghatározva.

o

A termékek 3-féleképpen juthatnak a Vásárlóhoz:

  1. A Vásárló személyesen veszi át a késztermékeket Magyarországon a 2144 Kerepes, Mező utca 46-os címen.

  2. A Vásárló intézkedik az elszállítás módjáról.

  3. A Wattsi Labor Kft. futár cégen keresztül végzi a kiszállítást.

Személyes átvételnél, valamint a vásárló által intézett szállítás esetén a vásárló saját döntése alapján legfeljebb 14 nappal késleltetheti a a Wattsi Labor Kft által vállalt 3 hét szállítási határidőt, amennyiben erről, a megrendelést követő 2 héten belül emailben tájékoztatja a Wattsi Labor Kft-t.

​A 14. napot meghaladó átvételi késlekedés esetén a Wattsi Labor Kft 5 Ft/darab/nap raktározási díjat számol fel, mely raktározási díj akkor is esedékes, ha Vevő nem veszi át az árut. A raktározási díj felszámolásának első napja a rendelés teljesítési idejét követő 15. nap, az utolsó nap a vásárlás lemondásának napja. A raktározási díjat minden hónap 1-én, vagy a lemondás napján számlázzuk Vevő felé.

Amennyiben a Wattsi Labor Kft végzi a szállítást, a szállítási díj függ a ContiGrasst tartalmazó dobozok számától, továbbá a célországtól. A díjak meghatározása az alábbi táblázat alapján történik.

 
20 doboz feletti megrendelés esetén, vagy a listán nem szereplő szállítás esetén a szállítási díjra egyedi árajánlatot adunk. Ilyenkor e-mailen keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot!
o
 

A vásárló köteles a csomagolás állapotáról tájékozódni átvételkor. A termék szállításból adódó sérülésére vonatkozó reklamációt a csomag átvételekor tudunk elfogadni. Amennyiben nem megfelelő a csomagolás állapota, a vásárló jogosult a csomagot térítésmentesen visszaküldeni és (1) új csomagot igényelni, vagy (2) elállni a vásárlástól.

Hibás termék cseréjét a Wattsi Labor Kft. végzi. Ilyen esetben a Garanciális feltételek termékcsere igénybejelentés része az irányadó.

​További információkat az Általános Szerződési Feltételekben lehet olvasni.