Hogyan rendeljünk ContiGrass-t?

A contigrass.com oldalon két mód is létezik arra, hogyan rendeljünk ContiGrass termékeket. Röviden ismertetjük ezeket.

Hogyan rendelj egyszerűen és gyorsan ContiGrass-t (Forrás: Wattsi Labor Kft.)

Webshop funkció használata

Ez a módszer egyszerű, gyors, úgy működik mint egy átlagos webshop. Be kell rakni a kosárba a terméket a megfelelő mennyiségben, majd a megfelelő adatok kitöltését követően PayPal vagy banki átutalás segítségével lehet rendezni az ellenérték kiegyenlítését. A bank kártyás fizetés egyelőre még nem lehetséges, de ez már csak idő kérdése.

Tovább a webshopra.

Amennyiben a segítségünket szeretnéd kérni a megrendeléshez, az árajánlat kérést javasoljuk Neked.

Igényelt ContiGrass mennyiségének meghatározása

Ahhoz, hogy mi árajánlatot tudjunk Neked adni, szükségünk van tudni azt, hány darab ContiGrass kell Neked a gyeprácsod füvesítéséhez. Ezt Te is meg tudod adni nekünk, illetve mi is tudunk segíteni Téged.

  • Ha elküldöd nekünk a kívánt számot, akkor ebben kalkulátorainkkal tudunk Neked segíteni. Három különböző számológép csak arra vár, hogy Neked kiszámolja a gyeprácsodba szükséges ContiGrass mennyiségét.

  • De kérhetsz ingyenes gyeprács felmérést is. Nincs más dolgod, mint itt megkérni minket. Egyeztetünk időpontot, és megyünk!

Árajánlat

Személyre szabott árajánlatunkat azt követően küldjük, hogy ismerjük azt a ContiGrass mennyiséget, amire szükséged van. Ebben opcionális tételként feltüntetjük a lehetőséget, hogy mi szállítsuk ki Neked a ContiGrass-t, illetve, hogy be is rakjuk Neked a gyeprácsodba.

A szállítást távolság alapon számoljuk, nettó 40 Ft-ot (bruttó 51 Ft-ot) kérünk el kilométerenként. Nem mindenki él ezzel a lehetőséggel.

Megrendelés

Nincs más dolgod, csak elfogadni az árajánlatot. Ezt írásban mindenképpen tedd meg, hogy nyoma legyen. Tudod, a szó elszáll…

Mivel az árajánlatban több opcionális tételt is felsorolunk, arra kérünk Téged, hogy részletezd, mit kérsz és mit nem.

Kiszállítás

A megrendeléstől számított 2 héten belül elvégezzük a megrendelt szolgáltatásokat. Ha kértél házhoz szállítást, akkor azt is, ha kértél telepítést, akkor azt is. Ám, ha kisebb mennyiséget rendelsz (kb. 500 db alatt), akkor akár 1 héten alatt is megkapod a rendelésedet!

Akár 1 hét alatt megkaphatod a rendelt ContiGrassodat! (Forrás: wix.com)

Ennyi az egész!

Select your currency